Kerstviering

01-12-2018

Sinterklaas is alweer in het land en nog even en hij zal ons weer verlaten. Tijd om ons dus ook al te richten op wat er daarna komt "De Kerstviering". Ook dit jaar zal de ouderraad de school weer in kerstsfeer brengen en een gezellige kerstborrel organiseren tijdens het kerstdiner van de kinderen. Hiervoor zou het natuurlijk fijn om wat extra hulp te krijgen van andere ouders.

Wat hebben we nodig en wanneer?

Voor vrijdag 7 December tussen 13:30 en 17:00 zoeken wij zeker 8 ouders die ons kunnen helpen met het versieren van de gangen en de Aula. Een uurtje beschikbaar is natuurlijk ook prima. Met hoe meer we zijn des te eerder we klaar zijn.

Voor woensdag 19 december. Velen vonden het jammer dat er geen Ouder kerstkoor was tijdens de Kerstborrel van vorig jaar. Bij deze dan ook een oproep. Zijn er ouders die zich geroepen voelen hebben hier de schouders onder te zetten? Ook ouders die het geheel muzikaal willen begeleiden zijn welkom. De school kan eventueel oefenruimte faciliteren en kan ook zorgen voor uitgeprinte liederen. Mocht je op deze dag tijd hebben om het een en ander vooraf klaar te zetten (tussen 16:00 en 17:00) of wil je even achter het Glühwein barretje staan op de avond zelf?

Meld je dan aan bij een van ons of stuur even een mail naar de ouderraad@3mast.nl