Sportdag 12 oktober

10-10-2018

Vrijdag 12 oktober as. is de sportdag. Georganiseerd door de ouderraad i.s.m. de studenten van het ROC. Onze leerkrachten zijn er uiteraard ook bij!

’s Morgens is het programma voor de kleuters (in de gymzaal) en de groepen 3 en 4 (in het park).

‘s Middags gaan de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 naar de sportlocatie van Quick 1888. Daar gaan de leerlingen verschillende clinics volgen. Zij gaan daar op de fiets naar toe.
Het is belangrijk dat de fietsen goede remmen hebben!
Alle leerlingen uit deze groepen blijven die dag over en eten met hun leerkracht in het eigen lokaal. Om 12.35 uur vertrekken de klassen achter elkaar. Iedere klas wordt begeleid door de eigen leerkracht en 2 ouders die meefietsen.
Het programma daar duurt tot 15.00 uur. Dat betekent dat alle leerlingen omstreeks 15.30 uur weer op school zijn.

We zoeken: - voor iedere groep twee ouders die mee willen fietsen, heen en weer. Iedere klas heeft dan 3 volwassen begeleiders: 1 die voorop fietst, 1 die achteraan fiets en 1 die aan de zijkant meefietst. - Voor de leerlingen die geen fiets hebben of die dag niet mee kunnen fietsen: 3 tot 4 auto’s met chauffeur die die leerlingen willen brengen en halen. Wilt u zich bij de leerkracht van de groep aanmelden als u mee wilt rijden?