Bibliotheek Op School

BOS

Kinderen die plezier hebben in lezen, duiken vaker in een boek en worden zo beter in taal. Ze vergroten zo ongemerkt hun woordenschat.
Lezen is bovendien goed voor het concentratievermogen, de ontwikkeling van de fantasie én het inlevingsvermogen van kinderen. Verhalen en kennis uit boeken vergroten hun wereld!
Daarom hebben wij vanaf september 2018 de Bibliotheek Op School.
Een professionele bibliotheek ín onze school waar uw kind de mooiste boeken kan lenen. Leesboeken, informatieboeken, prentenboeken, strips en nog veel meer.

Reserveren

Uw kind kan ook boeken reserveren uit de hele collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Die boeken worden dan naar school gebracht en via de Bibliotheek Op School aan uw kind uitgeleend.

Reserveren kan gewoon vanuit huis, via de website SchoolWise. Alle kinderen hebben een eigen inlog gekregen.
Ga hier naar SchoolWise en reserveer direct!